top of page

BOENDE

P1460694.jpg

Vi har plats för totalt 50 övernattande gäster på Vassbo Logi & Event. 44 bäddar fördelat på 16 rum och utöver det har vi även en lägenhet med 3 sovrum, 2 bäddar i varje rum.

Vi erbjuder rum i olika storlekar med hög standard. Rummen är tysta och mysiga med utsikt över vår trädgård full av äppelträd. Samtliga rum har egen toalett på rummet och dom allra flesta har även dusch på rummet. För dem rum där det saknas dusch finns en gemensam dusch i källaren.

Om du reser med barn finns det spjälsäng att låna. Vi har dessvärre inte plats för andra extrasängar i rummen då det är för lite utrymme för det.

Avresestäd ingår alltid i rumspriset. Lakan måste alltid användas i våra sängar och vill du slippa ta med dig egna så finns det manglade, fräscha linnen och handdukar att hyra hos oss för 105 SEK/set.

Husdjur är varmt välkomna hos oss. Vi har begränsat antal rum där vi tar emot husdjur så hör gärna av dig till oss i förväg för att vara säker på att det finns lediga rum om du reser med din fyrbenta vän. Extra städavgift på 250 SEK tillkommer.

När du kommer till oss på Vassbo Logi & Event är allt samlat i ett och samma hus. Reception, matsal, två gästkök, boende, lägenhet, tv-rum, dusch och bastu, allmänna toaletter, konferensrum och allmänna utrymmen hittar du i byggnaden vi kallar Kryddgården. Vi vill att inredning och omgivning ska förmedla en hemtrevlig och lantlig känsla som gör att våra gäster ska kunna känna sig som hemma under sin vistelse hos oss. Fritt WiFi finns i hela huset.

P1460765.jpg
P1460770.jpg

Som boende hos oss har du fri tillgång till våra två gästkök, ett på varje våning, under hela din vistelse. Köken är fullt utrustade för att du enkelt ska kunna koka en kopp te från Vassbos örtträdgårdar eller laga en god middag till hela resesällskapet.

​Frukost går att köpa till och behöver då förbokas senast en dag i förväg. Frukosten serveras antingen som frukostbuffé i vår matsal eller som frukostbricka för självservering i gästköket på entréplan.

Här hittar du dom vanligaste frågorna

bottom of page