top of page

Konferens

Hos Vassbo Logi & Event kan vi ge ert företag eller er förening en inspirerande vistelse ute på landsbygden där ni kan samlas för konferens, kick-off, möte, föredrag etc.

 

Vi erbjuder allt från kortare dagskonferenser där ni möts i ett av våra ljusa konferensrum och har möte i någon timme till en större helhetslösning där både middag och övernattning ingår så ni kan få ut så mycket som möjligt av er tid här hos oss.

 

Vi lagar all mat själva och kan ordna en meny som passar er. Vi har möjlighet att ordna med allt från kaffe och en hembakt kaka till helpension där ni får byta miljö från konferensrummet och avnjuta hemlagad mat i vår matsal där det får plats upp till 60 sittande gäster.

 

Förutom boende och mat finns det alltid möjligt att få tillgång till konferensrum i olika storlekar med whiteboard, tv-skärm med HDMI-uppkoppling, projektor, projektorduk, blädderblock, pennor, frukt och dryck samt gratis Wi-Fi.

 

Vill du komma med en grupp till oss kan vi skräddarsy vistelsen efter era önskemål. Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi och hittar en lösning som ni känner er nöjda med!

Våra konferensrum

Lilla Aspan

Upp till 20 deltagare

Stora Aspan

Upp till 45 deltagare

Skicka en förfrågan till oss

Tack!

bottom of page