top of page
dalecarlia.jpg

Boende
Dalecarlia Cup

Planerar ni att besöka Dalecarlia cup i sommar och behöver boende? Då har ni kommit helt rätt. Vi ligger endast 10km från sportfältet i Borlänge. Det tar ungefär14 minuter med bil mellan sportfältet och Vassbo.

 

Vi har plats för totalt 50 övernattande gäster på Vassbo Logi & Event. 44 bäddar fördelat på 16 rum och utöver det har vi även en lägenhet med 3 sovrum, 2 bäddar i varje rum.

Vi erbjuder rum i olika storlekar med hög standard. Rummen är tysta och mysiga med utsikt över vår trädgård full av äppelträd. Samtliga rum har egen toalett på rummet och dom allra flesta har även dusch på rummet. För dem rum där det saknas dusch finns en gemensam dusch i källaren.

Om du reser med barn finns det spjälsäng att låna. Vi har dessvärre inte plats för andra extrasängar i rummen då det är för lite utrymme för det.

Avresestäd ingår alltid i rumspriset. Lakan måste alltid användas i våra sängar och vill du slippa ta med dig egna så finns det manglade, fräscha linnen och handdukar att hyra hos oss för 115 SEK/set.

Husdjur är varmt välkomna hos oss. Vi har begränsat antal rum där vi tar emot husdjur så hör gärna av dig till oss i förväg för att vara säker på att det finns lediga rum om du reser med din fyrbenta vän. Extra städavgift på 250 SEK tillkommer.

10 km

till sportfältet

Dusch & Toalett

på rummet

Gratis parkering

När du kommer till oss är allt samlat i ett och samma hus. Reception, matsal, två gästkök, boende, lägenhet, tv-rum, dusch och bastu, allmänna toaletter, konferensrum och allmänna utrymmen hittar du i byggnaden vi kallar Kryddgården. Vi vill att inredning och omgivning ska förmedla en hemtrevlig och lantlig känsla som gör att våra gäster ska kunna känna sig som hemma under sin vistelse hos oss. Fritt WiFi finns i hela huset.

Som boende hos oss har du fri tillgång till våra två gästkök, ett på varje våning, under hela din vistelse. Köken är fullt utrustade för att du enkelt ska kunna koka en kopp te från Vassbos örtträdgårdar eller laga en god middag till hela resesällskapet.

​Frukost går att köpa till och behöver då förbokas senast en dag i förväg. Frukosten serveras antingen som frukostbuffé i vår matsal eller som frukostbricka för självservering i gästköket på entréplan.

Här hittar du dom vanligaste frågorna

 • Jag behöver surfa, har ni wifi?
  Vårt wifi heter .... och lösenordet är stfvassbo
 • Finns det hårfön?
  Kontakta receptionen för att låna en hårfön.
 • Mitt rum saknar dusch
  Saknar ditt rum dusch så finner du duschar nere i källaren. Du tar dig dit via trapphuset som ligger längst bort i korridoren.
 • Jag är hungrig!
  Är du hungrig så ligger Ornäs Pizzeria ca 2 km från Vassbo. Meny finns nere vid recpetionen. Vill du handla mat för att laga själv i ett av våra gästkök? Då hittar du ICA Nära i Ornäs ca 2 km från Vassbo. Andra butiker: ICA Maxi Borlänge 9 km https://www.ica.se/butiker/maxi/borlange/maxi-ica-stormarknad-borlange-11509/start/ City Cross Falun 10 km https://www.citygross.se/butiker/Falun
 • Finns det bastu?
  Bastun är under renovering och det går tyvärr inte att basta för tillfället.
 • När är det in och utcheckning?
  Incheckning är från 16:00 och Utcheckning är senast kl 10.00
bottom of page